Hallrenovering Göteborg

Hallen – det första rummet man möter

Hallen är ofta det första intrycket, ofta en yta som kopplar samman flera rum i hemmet. Även om man kanske inte vistas i hallen speciellt mycket så går man igenom den hela tiden.
Beroende på den övriga atmosfären i huset så designar vi efter tidsanda och ser till att så att så många praktiska detaljer kommer er tillgodo såsom t.ex. golvvärme i hallen eller luftsluss beroende på vad man vill få ut av sin hall.
Det viktiga är att se till att renovera din hall så att den är fräsch, välkomnande och praktisk.

Certifierade och engagerade medarbetare

På Byggkeramik i Göteborg AB brinner vi för personlig service. För oss är varje kund unik och vi är måna om att ta hand om dig. Tillsammans med certifierade och engagerade medarbetare utför vi många uppdrag av varierande storlek och karaktär.

Vanliga saker vi utför vid renovering hall:

• Lägga nytt golv
• Lägga in golvvärme
• Finsnickeri av platsbyggda skohylla och hatthylla
• Platsbyggd bänk för förvaring
• Ombyggnation av fönster för ljussättning
• Flytt av dörr
• Förändring av dörrstorlek och karmar
• Måleri av väggar, dörrar, karmar och fönster

Råd till dig som går i renoveringstankar

•    Ta in referenser på de bolag du är intresserad av.
•    Kontrollera att bolaget har nödvändiga certifikat. På Byggkeramikrådets hemsida: www.bkr.se, kan du genom en enkel namnsökning ta reda på detta.
•    Kontrollera också att bolaget är försäkrat, så att det inte är du som kund som får ta kostnaderna om problem uppstår.
•    Se till att ha ekonomin i ordning innan arbetet påbörjas. Du får dra av 30%av arbetskostnaden i ROT-avdrag.
•    Att renovera badrummet inför en försäljning är ofta en lönsam affär. Se bara till att arbetet dokumenteras, med information om vem som gjort jobbet, certifikat, garantier och försäkringar. Som köpare bör du kontrollera att all sådan information finns i bostadspärmen.

Vi lever upp till förväntningarna

Efter att ha varit verksamma i över 20 år kan vi idag konstatera att det är företagets erfarenhet och kompetens som är vår styrka.
Vi åtar oss allt från mindre badrumsrenoveringar till större totalrenoveringar och det finns inget jobb som är för stort eller för litet. För oss är det viktigaste att leva upp till kundens förväntningar genom att erbjuda den bästa personliga servicen i kombination med ett professionellt utfört arbete.

Miljö

När vi bedriver vår verksamhet sätter vi miljön i fokus. Företagets miljöarbete präglas av målsättningen att minimera all påtaglig skadlig miljöpåverkan och vara förebyggande när det gäller ny miljöpåverkan. Vi gör allt för att skapa ett system där jordens resurser återanvänds på ett så effektivt sätt som möjligt, därför tycker vi det är viktigt att vi har en effektiv och smart avfallshantering.

Kvalitet

Vi står för kvalitet, ärlighet och perfekta resultat. Att anlita oss ska innebära att våra kunder känner sig trygga och säkra på att jobbet alltid blir gjort på ett korrekt och professionellt sätt.

KONTAKTA OSS

Berätta vad du vill ha hjälp med så återkommer vi inom 24h.Laddar...

CERTIFIERINGAR

Behorig-vatrum BI_Medlemsforetag per-byggkeramik Byggkeramikrådet BKR

Byggkeramik AB är medlem i bland annat PER, Svenskt Näringsliv och Göteborgs Byggmästarförening. Företaget är auktoriserat för plattsättning enligt PER:s branschregler.

KONTAKTA OSS

Vi hjälper dig gärna med ditt nya eller pågående projekt. Fyll i formuläret så återkommer vi så snabbt vi kan.