Renovering av altan/uteplats

Koppla av med en ny uteplats

Vi har lång erfarenhet när det kommer till renovering av altaner och uteplatser. Vi gör det helt enligt dina önskemål, med den största känsla för detaljer i kvalitet och utförande och – naturligtvis – enligt alla regler som gäller i branschen.
Vi på Byggkeramik i Göteborg AB har som mål att inte enbart hjälpa dig att renovera ditt drömhus, utan även att göra processen enkel och njutbar för dig.

Val av material

Vilket material ska det vara i däcket? Förmodligen det svåraste beslutet är att välja rätt ytmaterial, när man bygger ett trädäck. Det finns ett stort utbud att välja på, i varierande pris och kvalitet. Vi hjälper dig att välja ut material av högsta kvalitet och till rätt pris som är anpassat till det hårda utomhusklimatet som vi har i Sverige.

Certifierade och engagerade medarbetare

På Byggkeramik i Göteborg AB brinner vi för personlig service. För oss är varje kund unik och vi är måna om att ta hand om dig. Tillsammans med certifierade och engagerade medarbetare utför vi många uppdrag av varierande storlek och karaktär.

Råd till dig som går i renoveringstankar

•    Ta in referenser på de bolag du är intresserad av.
•    Kontrollera att bolaget har nödvändiga certifikat. På Byggkeramikrådets hemsida: www.bkr.se, kan du genom en enkel namnsökning ta reda på detta.
•    Kontrollera också att bolaget är försäkrat, så att det inte är du som kund som får ta kostnaderna om problem uppstår.
•    Se till att ha ekonomin i ordning innan arbetet påbörjas. Du får dra av 30%av arbetskostnaden i ROT-avdrag.

Vi lever upp till förväntningarna

Efter att ha varit verksamma i över 20 år kan vi idag konstatera att det är företagets erfarenhet och kompetens som är vår styrka.
Vi åtar oss allt från mindre badrumsrenoveringar till större totalrenoveringar och det finns inget jobb som är för stort eller för litet. För oss är det viktigaste att leva upp till kundens förväntningar genom att erbjuda den bästa personliga servicen i kombination med ett professionellt utfört arbete.

Miljö

När vi bedriver vår verksamhet sätter vi miljön i fokus. Företagets miljöarbete präglas av målsättningen att minimera all påtaglig skadlig miljöpåverkan och vara förebyggande när det gäller ny miljöpåverkan. Vi gör allt för att skapa ett system där jordens resurser återanvänds på ett så effektivt sätt som möjligt, därför tycker vi det är viktigt att vi har en effektiv och smart avfallshantering.

Kvalitet

Vi står för kvalitet, ärlighet och perfekta resultat. Att anlita oss ska innebära att våra kunder känner sig trygga och säkra på att jobbet alltid blir gjort på ett korrekt och professionellt sätt.

KONTAKTA OSS

Berätta vad du vill ha hjälp med så återkommer vi inom 24h.Laddar...

CERTIFIERINGAR

Behorig-vatrum BI_Medlemsforetag per-byggkeramik Byggkeramikrådet BKR

Byggkeramik AB är medlem i bland annat PER, Svenskt Näringsliv och Göteborgs Byggmästarförening. Företaget är auktoriserat för plattsättning enligt PER:s branschregler.

KONTAKTA OSS

Vi hjälper dig gärna med ditt nya eller pågående projekt. Fyll i formuläret så återkommer vi så snabbt vi kan.