Badrumsrenovering Göteborg

Få saker höjer din trivsel och livskvalitet så mycket som ett nytt badrum. Förutom det, ökar det värdet på ditt hus eller bostadsrätt väsentligt. Oavsett om du är försiktig eller vill ta ut svängarna så kan du med en badrumsrenovering få till något du med stolthet visar upp för dina vänner men fram för all njuter av själv varje dag. Det är bara fantasin som sätter gränser.

Vi är specialister på badrum

Byggkeramik i Göteborg AB arbetar i hela Göteborg och specialiserar sig på badrum. Man ansvarar kompletta arbeten i badrum och hyr in elektriker och annan kompetens om det krävs. Bolaget utför även arbeten i kök och olika slags snickerier.

Att tänka på vid renovering av badrum

–    Arbete med våtrum kräver speciella kunskaper och innebär ibland en obekväm situation för kunden under tiden arbetet pågår. Ett standardbadrum tar ungefär 14 arbetsdagar att färdigställa, förutsatt att kunden har köpt porslin och annat material på förhand.
–    Det är många moment och det är framför allt torktiden som tar tid. Om man inte har flera badrum hemma är det ofta smidigast att bo någon annanstans under tiden arbetet utförs.
–    Fusk är ett välkänt problem när det handlar om badrum. Det oftast brist på kompetens, samt rent slarv. Det sistnämnda är ofta en konsekvens av prisdumpning i branschen.
–    De flesta vill ha det allra billigaste. Men det kan vara bra att fundera ett ögonblick över hur det kan vara så billigt: Vad är det man dragit ner på?Ett lågprisalternativ är en chansning som kan bli kostsam i längden.

Råd till dig som går i renoveringstankar

•    Ta in referenser på de bolag du är intresserad av.
•    Kontrollera att bolaget har nödvändiga certifikat. På Byggkeramikrådets hemsida: www.bkr.se, kan du genom en enkel namnsökning ta reda på detta.
•    Kontrollera också att bolaget är försäkrat, så att det inte är du som kund som får ta kostnaderna om problem uppstår.
•    Se till att ha ekonomin i ordning innan arbetet påbörjas. Du får dra av 30%av arbetskostnaden i ROT-avdrag.
•    Att renovera badrummet inför en försäljning är ofta en lönsam affär. Se bara till att arbetet dokumenteras, med information om vem som gjort jobbet, certifikat, garantier och försäkringar. Som köpare bör du kontrollera att all sådan information finns i bostadspärmen.

Vi lever upp till förväntningarna

Efter att ha varit verksamma i över 20 år kan vi idag konstatera att det är företagets erfarenhet och kompetens som är vår styrka.
Vi åtar oss allt från mindre badrumsrenoveringar till större totalrenoveringar och det finns inget jobb som är för stort eller för litet. För oss är det viktigaste att leva upp till kundens förväntningar genom att erbjuda den bästa personliga servicen i kombination med ett professionellt utfört arbete.

Miljö

När vi bedriver vår verksamhet sätter vi miljön i fokus. Företagets miljöarbete präglas av målsättningen att minimera all påtaglig skadlig miljöpåverkan och vara förebyggande när det gäller ny miljöpåverkan. Vi gör allt för att skapa ett system där jordens resurser återanvänds på ett så effektivt sätt som möjligt, därför tycker vi det är viktigt att vi har en effektiv och smart avfallshantering.

Kvalitet

Vi står för kvalitet, ärlighet och perfekta resultat. Att anlita oss ska innebära att våra kunder känner sig trygga och säkra på att jobbet alltid blir gjort på ett korrekt och professionellt sätt.

Dokument för din badrumsrenovering

Här har vi samlat dokument som du kan ladda ner och läsa i lugn och ro. Här finns tips för vad du bör tänka på innan badrumsrenoveringen, och tips för hur du sedan tar hand om ditt nya badrum.

Checklista vid renovering av badrum
Konsumenttjänstlagen


KONTAKTA OSS

Berätta vad du vill ha hjälp med så återkommer vi inom 24h.Laddar...

CERTIFIERINGAR

Behorig-vatrum BI_Medlemsforetag per-byggkeramik Byggkeramikrådet BKR

Byggkeramik AB är medlem i bland annat PER, Svenskt Näringsliv och Göteborgs Byggmästarförening. Företaget är auktoriserat för plattsättning enligt PER:s branschregler.

KONTAKTA OSS

Vi hjälper dig gärna med ditt nya eller pågående projekt. Fyll i formuläret så återkommer vi så snabbt vi kan.